DËSHMI, KJO ISHTE LUFTA PËR SHTET E DEMOKRACI TË MIRËFILLTË

Veprimtari Saim Tahiraj, ushtari besnik i Deklaratës së Pavarësisë (2 Korrik 1990) dhe Kushtetutës së Kaçanikut (7 Shtator 1990), ka vazhduar sot me ciklin e tij të dhënjes së dëshmive për kontributin e madh të mërgatës shqiptare, sidomos të degëve të LDK-së për shtetin dhe demokracinë e mirëfilltë në vendlindje. Më poshtë, pa asnjë koment shtesë po i japim disa prej dëshmive të pagesave që janë bërë në “Fondin për Demokraci” të LDK-së.