Deputeti me pesë vende pune, brenda viti merr 67 mijë euro

Deputeti i Partisë Demokratike (PDK) të Kosovës Besim Beqaj edhe më tuje vazhdon t’i mbaj pesë vende punë, deri sa në anën tjetër një numër i madh i qytetareve ne grada akademike janë të pa punë.

Beqaj në formularët e deklarimit të pasurisë ka deklaruar se përveç punës së deputetit është i angazhuar si Konsulent në fushën e edukimit në “Kolegji Cambridge” në Pejë. Po ashtu Beqaj ka vetë deklaruar se në Universitetin e Prishtinës është Profesor i Asocuar, Universiteti “Haxhi Zeka” Pejë, ai ka deklaruar se është si profesor i angazhuar.

Po ashtu deputeti Beqaj është I angazhuar edhe në kolegjin AAB si Profesor i angazhuar. Po ashtu, deputetit Beqaj ka deklaruar se vetë ai për punën që bën brenda vitit merr hiç më pakë se 67 mijë euro. Po ashtu ai ka deklaruar se të hyrat vjetore të bashkëshortes së tij janë rreth 26 mijë euro, deri sa të babait të tij janë 20 mijë euro.

Po ashtu, Beqaj ka deklaruar se në llogari bankare ka të depozituara rreth 200 mijë euro. / BotaSot

DËSHMIA ZYRTARE

5 thoughts on “Deputeti me pesë vende pune, brenda viti merr 67 mijë euro”

  1. keshtu pra u shkojn punet ketyre qe jane te lidhur me kriminel mafioz qe udheheqin politiken ne kosoven e mjere.

  2. Kjo nuk eshte kurgje, Arsim Bajrami ne nje kohe kishte 17 vende pune dhe ne nje perballje publike me studenre ne nje TV pati thene se kjo eshte aftesi e tij. Nje nga studentet e pyeti se “a flen fare, profesor?” Ky do te duhej te hyje ne Librin e Ginisit.

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Scroll to Top