Delegacioni i Ballit Kombëtar Demokrat qëndroi në Prekaz

11, Gus, 2016 | POLITIKA KOMBËTARE

Delegacioni i kryesisë së Ballit Kombëtar Demokrat për Republikën e Kosovës, në kuadër të aktiviteteve të shtuara politike vizitoi sot fshatin Prekaz të Drenicës, me ç’rast u bënë homazhe në memorialin e dëshmorëve dhe heronjëve të kombit të familjes Jashari.

Marjan Pnishi

BKD Kryesia

BKD Kryesia

BKD Kryesia