Ç’MIZERJE!…

Gjithçka, edhe media, është vën në shërbim të islamizimit përfundimtar në trojët shqiptare.

Shqiptarët po e rrëshqasin Kosovën në greminë drejtë një shteti islamiko-neootomanist.

Gjithë ai mund dhe ajo sakrificë që bënë gjenerata të tëra për t’i liruar femrat shqiptare nga ferexheja dhe shamitë islamike turko-arabe (imponuar me dhunë nga pushtimi dhe sundimi osman), për t’i çliruar nga ai diskriminim që ua vuri si një detyrim fetar, shkojë në dreq të mallkuar, sepse femrat shqiptare duan që me vetdëshirë t’i kthejnë ato në përdorim. S’e duan lirinë jo, s’e duan civilizimin, se më mirë e ndijnë vetën të diskriminuara dhe me dukje prej gogolesh. Veshja kombëtare shqiptare u pëngon, sepse gjithëçka kanë vën në sherbim të ideologjisë fetare islamike.

Të gjithë faktoret rrethanorë zyrtar dhe jozyrtar në shtetin e ashtuquajtur Kosovë favorizojnë aplikimin e këtij realiteti të aplikohet në një të ardhme të afërt…, fatkeqsisht.

500 vite të sundimit osman kanë lënë vrragë të thella në mentalitetin e tyre, po dhe gjithë ajo farë e hedhur, e mbjellur me rrënjë të thella në këte tokë po jepin frytet e veta në tokën dardane, tash kur liria e pakufizume ka trokitur në derën e tyre.

Kjo ndodh, pasi liria nuk u shkon përshtati pas sundimesh shumëshekullore, sepse janë mësuar të ndihën shqiptarë veç kur kanë pushtuesin (sunduesin) mbi kokë për t’i dhunuar.

Urime dhe përgëzime shqiptari në realizimin e këtij projekti madhor !

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Scroll to Top