ÇKA S’ËSHTË KOMUNIZMI…

25, Pri, 2016 | OPINIONE

Komunizmi nuk është shkencë, edhepse pasuesit e tij kanë dëshirë të jetë i tillë. E vetmja dëshmi gjysmë-shkencore që la pas komunizmi mund të përkufizohet mesa vijon:

“Nga krijesa e Zotit siç është njeriu, komunizmi krijon në masën 100% majmunin”.

E quajmë komunizmën gjysmë-shkencë, sepse komunistët dhe komunizmi nuk kanë arritur ende që nga majmunët e shumtë, të krijojnë një njeri të vetëm…

Komunizmi nuk është as besim i mirëfilltë në drejtësi sociale, edhepse pasuesit e tij kanë dëshirë të potencojnë si vlerë dalluese këtë kompetencë tërësisht të munguar. Komunizmi dhe drejtësia sociale janë armiq të përbetuar. Këtë dëshmi shtesë e kanë dhënë vet komunistët, duke plaçkitur çkado që u doli para gjatë kohës së revolucionit. Plaçkitja e pronës private dhe shoqërore, uzurpimi i të mirave materiale dhe terrori janë tipare dalluese, me të cilat krenohen komunistët. Prandaj, lexues i nderuar, kujdes nga komunizmi dhe lexo më shumë, si p.sh.:

Komunist mos mu boft as qeni i shpisë