Read more about the article TITO DHA URDHËRIN, SHQIPËRISË T’I VIHET ZJARRI
Enver Hoxha së bashku me themeluesit e PKSH-së, terroristët Milladin Popoviç dhe Dushan Mugosha.

TITO DHA URDHËRIN, SHQIPËRISË T’I VIHET ZJARRI

Shkruar nga Mehmedali Jashari Tito dha urdhërin, Shqipërisë t'i vihet zjarri, Misionar't jugosllav, përpiluan programin, Enverin ndër banditë, e zgjodhën të parin, Filluan fushatën, për t'a zhdukur shqiptarin. I gjetën…

TË SHTRËNGOJMË RADHËT TONA

Në muajin shtator të vitit 2013, në kuadër të riorganizimit, ristrukturimit dhe dialogut politik të Organizatës Balli Kombëtar në Mërgim me ekspertë të fushave të sigurisë, politikës, drejtësisë dhe organizimit…