EC E BËHU TRIM!

SHKRUAN: ISA MUSTAFA, KRYETAR I LIDHJES DEMOKRATIKE TË KOSOVËS Vënja e dialogut me Serbinë në kontekstin e Dhomave të Veçanta të Gjykatës Speciale, është e rrezikshme vetëm të mendohet e…

HAJMALI ME PESË PARË MYSHEME

SHKRUAN: SEFEDIN KRASNIQI Hipokritët tucana Plot pesëmbëdhjetë vite, çele guri gojen. Madje shumica apsolute ia keni puthë dorën sikur papës e ia keni rreh krihët. I keni dhënë epitetin më…

KUR PËRZIHET PERZERENI!

Haxhi babën e Prizrenit, nuk po e ze vendi vendit! Fjalën e lirë thotê po e mbrojmê, si t'na teket na veprojmë! Fatmir Rexhepi djal Gjilani, bërtet fort i shterret…

REPUBLIKA E LËVIZJES

E shanë, e poshtëruan dhe nuk lanë gjë të zezë pa i thënë Rugovës! E lanë të vetmuar atëherë kur duhej ti qëndronin pranë! E mohuan në momentin kur Kryetarin…

KRYEMINISTRI: DIALOGUN E UDHËHEQ UNË

Kryeministri Avdullah Hoti ka qëndruar sot në Akademinë e Shkencave dhe Arteve të Kosovës, ku ka prezantuar platformën e Qeverisë së Kosovës për dialogun. “Kornizë dialoguese që e kemi përshtatur brenda…

LUFTA PËR KLIKIME

SHKRUAN: SEFEDIN KRASNIQI « E pastër si loti ». « Ajo është sikur kristal e pastër ». « I doli në mbrojtje vetëm Isa Mustafa ». Këta janë vetëm disa…

FISHTËN BOTOJENI – MOS E PËRDHOSNI

SHKRUAN: SKENDER BUÇPAPAJ Zëra nga Tirana këto ditë sikur kërkojnë që Fishta 'të përshtatet në shqipen e sotme'. Nuk kam dëgjuar ndonjëherë deri sot një propozim kësisoj për Naim Frashërin,…