SHQIPTARËT MUSLIMANË NË UDHËKRYQ

SHKRUAN: SEFEDIN KRASNIQI Një islamist radikal, duke ia prerë kokën një mësuesi në Francë, i cili në orën e historisë së religjioneve, nxënësve iu kishte treguar disa karikatura të Muhamedit,…

KUR TË GJITHË ISHIM SHQIPTARË

SHKRUAN: GANI MEHMETAJ Kur luftonim për shqiptarësinë dhe pavarësinë e Dardanisë, askujt nuk i shkonte ndër mend të lidhej me lindjen. As shtetet arabe e Turqia s'kishin interes të lidheshin…