POLITIKA KOMBËTARE

Shkruan: Ditmir Bushati Përplasja për targat e makinave në kufirin ndërmjet Kosovës dhe Serbisë...
Para disa ditëve, në hotelin Grand të Prishtinës qenka mbajtur një mbledhje të cilën...
SHKRUAN: URAN BUTKA Në paraqitjen përpara mediave të projektit të Akademisë së Shkencave “Historia...