Read more about the article Dinakëria greke dhe Kisha Ortodokse Shqiptare
JANULLATOS DHE VOJVODA ÇETNIK NIKOLIQ

Dinakëria greke dhe Kisha Ortodokse Shqiptare

Shkruar nga Nos Xhuvani dhe Pavli Haxhillazi Dëshira e ortodoksëve shqiptarë për të pasur një Kishë të pavarur është e hershme. Atë e morën me vete ata që mërguan jashtë atdheut,…

Marrëdhëniet e Kosovës me BE-në dhe SHBA-të

SHKRUAR NGA GANI MEHMETAJ - (marrë nga libri: Kosova: Sfidat e pavarësisë) Qëndrimin e diplomacisë së Kosovës, përkatësisht marrëdhëniet e shtetit të Kosovës me botën më së miri i përcaktoi…

Molla Rama ka krimba brenda

SHKRUAR NGA EDISON YPI Një mollë në ditë doktorin e mban larg! Kjo dihet. Duke mos marrë parasysh; Se vet’ doktori nuk ha as kokërr ulliri e jo më kokërr…

Kush janë tradhtarët e kush patriotët?

SHKRUAR NGA SEFEDIN KRASNIQI, 7 JANAR 2003 KUR KA ERRËSUAR MENDJA E SHQIPTARIT? Thuhet se që nga vrasja e Abelit nga Kaini mendja njerëzore ka errësuar shumë herë. Janë krye…