HISTORIA ËSHTË SHKRUAR…

HISTORIA ËSHTË SHKRUAR…

SHKRUAN: SEFEDIN KRASNIQI Nuk e kam ditur as imagjinuar që 20 vite më vonë, do të ndihem kaq mirë që kam udhëtuar nga Zvicëra në Gjermani...

SERBIA DHE PALESTINA

SERBIA DHE PALESTINA

SHKRUAN: GANI MEHMETAJ Ne e duam Serbinë, sikurse ju që e doni Izraelin, -ma tha vjet një palestinez në Prishtinë. Me la pa fjalë me...

S’PO E NJOH VETEN?!

S’PO E NJOH VETEN?!

SHKRUAN: AVDI GJATA Posa e mora penzionin, bashkë me gruan vajtëm në brigjet e Adriatikut. Aty u takova me një plak, që emrin e kishte...

MILIONERIT TË RI

MILIONERIT TË RI

SHKRUAR NGA SYLË BAJRAMI Kur e rrase dorën deri në brryl në Fondet për Kosovën dhe mbushe grushtin monedha, a të dukej se je andërr!? Apo,...