AMBASADORI GJERMAN I MANIPULUAR

SHKRUAN: SEFEDIN KRASNIQI Serbia dhe ambasadori gjerman kunder restaurimit të shtepise se Xhafer Deves. Krejt normal qe Serbia eshte kunder Xhafer Deves, sepse e ka detyruar četnikun Kosta Pečancin të…

REAGIM I GANI GECIT PËR XHAFER DEVËN

Në vitin 1999, Komandanti Gjerman i forcave të NATO-s, i jep 30 minuta kohë komandantit serb të largohet nga Kosova. Të dashur miq, në vitin 1940-1941, kohë kur kanë ardhur…

Read more about the article FASHIZMI NDALI GJENOCIDIN SERB MBI SHQIPTARËT E SHQIPNISË IRREDENTISTE
Foto 23. Bartja e shqiptarëve prej Shkupit e deri në Beograd me vagonë rus. Siç e cekem deri në Shkup për ta furnizuar me armë dhe ushqime kishin ardhur 150 vagonë rusë

FASHIZMI NDALI GJENOCIDIN SERB MBI SHQIPTARËT E SHQIPNISË IRREDENTISTE

SHKRUAN: AGIM MORINA A po doni fakte dhe vetëm fakte? Fakte lakuriqe? Ja fakte të shkrueme mbrenda pesë minutash. Shqiptarët në periudhën e ekspanzionit të shtetit të Serbisë dhe të…

Fantazma e një ideali

SHKRUAN: MEVI RAFUNA Unë nuk jam rritur me idenë që t'i kem sytë e fortë e të tregoj mosrespekt dhe mospërfillje ndaj tjetrit. As nuk më mësuan të jem servile…

SI VDIQ DJE SKENDERBEU

SHKRUAN: AG APOLLONI Që në fillim duhet pranuar që Edi Rama është politikan me një retorikë të shkëlqyeshme. Edhe kur i mungojnë argumentet, ai me gjetje stilistike i mund kundërshtarët…

Laborator eksperimental!

SHKRUAN: MEVI RAFUNA Çfarë keni bërë ju, s’di a do na e bënin edhe armiqtë më të mëdhenjë. Ata na i vranë trupat, na morën jetën, ju na vratë për…

Mulla Albini dhe medresja Rankoviqit

SHKRUAN: NEXHAT HAZIRI I vetëdijshëm për zvenitjen e diellit të tij politik, kryeministri Albin Kurti iu kthye manipulimit-mashtrimit të cilin di ta bëjë më së miri kur janë në pyetje…

Ç’farë është strategjia?

SHKRUAN: ERVINA TOPTANI Është e mrekullueshme kur ke mundësinë të “merresh” me gjeopolitikë nëpërmjet filozofisë. Ky shkrim i përgatitur më poshtë është një pjesë e sjellë për ju (me dëshirën…

Pusho në paqe Bob Dole – Miku ynë i shtrenjtë

SHKRUAN: FRANK SHKRELI Trimi dhe Heroi i Luftës së dytë Botërore, i çlirimit të Romës nga nazistët gjermanë në Luftën e dytë Botërore, ish-Kongresisti, ish-Senatori, ish-Kryetari i Partisë Republikane, ish-kandidat…