“Emigrim” shtetesh?!

Shkruan: Qemal Sakajeva Rusia do ta donte Bashkimin Europian si Bashkim Sovjetik në shpërbërje Emigrim njerëzish ka pasur gjithmonë, madje s’janë ndërprerë as zhvendosje popullatash të tëra, dhe kurrë nuk…

Johannes Haindl në Shkup

I dërguari special i Gjermanisë për Maqedoninë dhe ambasador në Vjenë, Johannes Haindl (Hajndëll), sot në ora 12 ka ateruar në Aeroportin e Shkupit, ku u prit nga ambasadorja gjermane…

Ju pres në Bronx

Ish presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Bill Clinton, do të marrë pjesë në një takim që do të mbahet premten në Bronx, New York, në mbështetje të kandidates…

Read more about the article Überraschungskandidatin ist die Jüngste im Land
Robert Vollborn, Floriana Igrishta und Tobias Loose gehen für die Kieler CDU ins Rennen.

Überraschungskandidatin ist die Jüngste im Land

Von Martina Drexler Artikel veröffentlicht: Samstag, 12.03.2016 18:29 Uhr Artikel aktualisiert: Sonntag, 13.03.2016 21:29 Uhr Kiel. Die stellvertretende Vorsitzende der Frauen-Union gewann aus dem Stand heraus das Bewerberduell gegen Yildirim…