POLITIKA NDËRKOMBËTARE

Shkruan: Qemal Sakajeva Rusia do ta donte Bashkimin Europian si Bashkim Sovjetik në shpërbërje...
I dërguari special i Gjermanisë për Maqedoninë dhe ambasador në Vjenë, Johannes Haindl (Hajndëll),...