Themeluam Fondin e Sigurisë

Në përputhje me nevojat e Forcave të Sigurisë së Kosovës, situatës aktuale dhe pas konsultimeve me partnerët ndërkombëtarë, kam autorizuar sot Ministrinë e Financave për themelimin e “Fondit të Sigurisë”.…

Marin Mema pranë studentëve shqiptarë në Shkup

Marin Mema ishte dje pranë studentëve shqiptarë në Universitetin e Evropës Juglindore, e ku ata patën mundësi të diskutojnë drejtëpërdrejtë me bashkëkombasin e tyre nga shteti amë, si dhe të…

ARRESTOHET GRUPI QË PLANIFIKONTE AKTE TERRORISTE

  • Post category:LAJME
  • Post comments:0 Comments

Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës (PSRK) njofton opinionin publik se pas një hetimi disa mujorë dhe zbatimit të masave të fshehta të hetimit dhe vëzhgimit, me urdhër të kësaj…

MARRËVESHJA QË TURPËROI SHTETIN

  • Post category:LAJME
  • Post comments:0 Comments

Tërheqja e Njësisë Speciale të Policisë së shtetit dhe ofendimi i orkestruar që ndodhi ndaj tyre gjatë ditëve të kaluara, e shpërfaqi hapur dështimin e madh të Albin Kurtit dhe…

Prehu në paqe, Sinan Jashari!

Në SHBA, Balli Kombëtar humbi njërin nga punëtorët e palodhshëm dhe besimtarët e mëdhenjë të idesë shqiptare për Shqipërinë etnike. Baca Sinan ishte besimtarë i madh dhe besnik i madh.…

In Österreich Nazis zu jagen, ist sinnlos

  • Post category:LAJME
  • Post comments:0 Comments

Efraim Zuroff hat einen ungewöhnlichen Beruf. Er spürt den letzten NS-Kriegsverbrechern nach. Hier spricht der Leiter des Jerusalemer Wiesenthal-Zentrums über seinen lebenslangen Kampf gegen das Vergessen. Von Stefan Winkler und…