KRIMET DHE GJENOCIDI NDAJ KOMBIT SHQIPTAR

SHKRUAN: KSENOFON DILO Kishin mbledhur nga gjithë krahina në një mbledhje në Sheper. Përse...
SHQIPTARËT DUKE IKUR NGA SKËTERRA QË KISHTE SHKAKTUAR PUSHTUESI SLLAVOKOMUNIST
SHKRUAN: EDISON YPI Puntori i ndërmarrjes ishte një rreckaman pisanjos që bënte sikur punonte,...
SHKRUAN: EDISON YPI Ja çfarë thonë dosjet e Sigurimit për disa prej atyre që...