BASHKIMI E BËNË FUQINË

31, Jan, 2016 | OPINIONE

Para se t’i bëhet thirrje popullatës shqiptare për bojkotimin ose mos bojkotimin e zgjedhjeve parlamentare në Maqedoni, është e udhës që partitë opozitare të respektojnë vullnetin e qytetarëve të pakënaqur dhe të koncentrohen në formimin e bllokut opozitar.

Më mirë t’ia zgjatni dorën njëri tjetrit si shqiptarë para se të shkojnë shqiptarët e të shishmohen tek opozita maqedone.

Përjetimet dhe vuajtjet tona gjithmon kanë qenë të njëjta si me VMRO-në ashtu edhe me LSDM-në.

Merrni hapin e parë dhe ktheni vetëbesimin tek qytetarët për ndryshimet e duhura dhe të patjetërsuara në sistemin dhe efikasitetin e shtetit.

BASHKIMI E BËNË FUQINË

Daim Hiseni, Kryetar i SHVL të UÇK-së