Bardhyl Mahmuti duhet të ftohet nga Gjykata Speciale

SHKRUAN: SEFEDIN KRASNIQI, KOORDINATOR I KRYESISË SË SEKRETARIATIT TË BALLIT KOMBËTAR NË MËRGIM

Vrasje e Ahmet Krasniqit është vrasje e lajmëruar, sepse dy herë në Suedi, në tubime të bashkatdhetarëve, Bardhyl Mahmuti e ka thënë, pa asnjë hezitim, ” do ta vrasim Ahmet Krasniqin”. Madje herën e dytë e ka thënë vetëm disa orë para vrasjes së kolonelit në Tiranë. Pra, nëse Gjykata Speciale do ta trajtojë edhe vrasjen e kolonelit, e sipas të gjitha gjasëve po, atëherë Bardhyl Mahmuti duhet të ftohet si dëshmitar për të treguar se nga e kishte marrë informatën, kur, ku dhe nga kush ishte marrë vendimi, sepse Bardhyli ka folur në cilësinë e përfaqësuesit politik të UÇK-së!?

Njerëzit që ia kanë bërë pyetjen janë gjallë. Hydajet Hyseni ka qenë i pranishëm gjithashtu!

Këto ditë, personalisht, do t’i shkruaj prokurorit Smith.

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Scroll to Top