Banditet e rilindjes pravosllave

28, Tet, 2016 | POLITIKA KOMBËTARE

Shkruan: Mehmedali Jashari

PKSH u formua nga jugosllavet, e perbere nga nje bande e perzier me lloje banditesh rrugaqa, me nivel te ulte njerzore dhe te pa moral. Kriminel te llojeve ulta, rrugaqa, vjedhes pulash, grabites ordiner, kriminel frigacake, tinezare, vrases me pagese.

Duke ikur e u fshehure nga ligji, dorezoheshin dhe peruleshin para banditeve serrbo jugosllav. Nga keta persona te degjeneruem, bandite te tana llojeve t’krimit, jugosllavet formuan PKSH-ne.

Pjella e kesaj fare t’poshter edhe sot pas 26 viteve demokraci, jane ne qeverite Shqyptare, sundojne Shqyptaret!

Historianet e komunizmit mundohen te na bindin se komunistet shqiptar kishin aleat komunistet europian!

Kush ishen komunistet e europes? Ruset e serbet, stalini, tito, dimitrovi, dushani, milladini! Komunistet shqiptar ishin lecka te jugosllaveve, s’bashku me serrbosllavet, ishin argat, kelysha te Rusise. Kjo asht e verteta e historise se banditeve komuniste.