You are currently viewing Balli Kombëtar Demokrat vlerëson rolin kombëtar të Presidentit Rugova

Balli Kombëtar Demokrat vlerëson rolin kombëtar të Presidentit Rugova

Delegacioni i Ballit Kombëtar Demokrat i kryesuar nga kryetari Gazmend Islami dhe stafi î tij, gjatë ditës së djeshme kanë bërë homazhe te varri i ish presidentit të Kosovës, Dr. Ibrahim Rugova, me ç’rast zotëri Islami theksoi se ky  është një homazh nderimi për veprën gjithëkombëtare të Presidentit.

Lini një Përgjigje