BALLI KOMBËTAR DEMOKRAT I DËNON PAMËSHIRË DHE I CILËSON SI VEPRA ANTISHQIPTARE AKTET TERRORISTE

DEKLARATË PËR OPINIONIN PUBLIK

Duke shprehur refuzimin tonë të thellë për nxitësit e urrejtjes fetare dhe mbështetësit verbal të terrorit islamik. Duke e gjykuar si vepër antikombëtare pjesmarrjen e shqiptarëve në luftëra të pakuptimta sektare anekënd botës. Duke i konsideruar si vepra të tradhtisë së lartë kombëtare planifikimin e akteve terroriste në vendet mike të kombit shqiptar, Balli Kombëtar Demokrat, i fton të gjithë shqiptarët jashtë atdheut të distancohen nga secili apo secila shqipfolëse që rrezikon sigurinë e vendeve mikpritëse.

Këta shqipfolës trushpërlarë, duke nxitur urrejtjen fetare apo duke yshtur rininë tonë të marrë rrugën e gabuar, për interesa të armiqve të vendit tonë, po e dëmtojnë rëndë interesin tonë nacional. Është koha e fundit që të gjithë shqiptarët në mërgatë të reagojnë njëzëri dhe të distancohen nga aktet e tradhtisë kombëtare.

ZYRA PËR SHTYP
BALLI KOMBËTAR DEMOKRAT

1 koment te “BALLI KOMBËTAR DEMOKRAT I DËNON PAMËSHIRË DHE I CILËSON SI VEPRA ANTISHQIPTARE AKTET TERRORISTE”

  1. Shqiptari .....i pafe

    O Ball Kombetar,

    Per deri sa nuk e kuptoni se Muslimani nuk ehste SHQIPTAR, kurrr nuk do te kemi sukses te paraqitemi si komb. Keta njerez te arrestiar ne Gjermani nuk jane Shqiptar. Por jane Musliman ( me prejardhje Shqiptare)…….
    Religjioni Islam nuk lejon kombe dmth uk lejon as Shqiptar. Prandaj ne SHQIPTARET nuk kemi as pergjegjesine me te vogel per veprimet e Muslimaneve.

    Asnje SHQIPTAR nuk eshte Musliman dhe, asnje Musliman nuk eshte SHQIPTAR.

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Scroll to Top