Armata turke kërkon rrëzimin e Erdoganit

Kryeministri turk Binali Yildirim raporton për tentim-puçin ushtarak të disa pjesëve të ushtrisë. Në Ankara dhe Stamboll njoftohet për gjendje alarmante dhe koncentrim të madh të forcave të ushtrisë e policisë turke. Sipas mediave ndërkombëtare, situatë e paqartë mbretëron edhe në rajonin që kufizohet me Sirinë.

Lajmi i fundit:

Dështon grushtshteti ushtarak në Turqi. Viktimat e shumta dhe polarizimi i skajshëm i shoqërisë turke mbeten sfidë e së ardhmes. Europa shfaqë brengën për valën e re të refugjatëve të mundshëm nga Turqia.