Mbështetje për Organizatën Balli Kombëtar Demokrat

Anëtarësimin, por edhe ndihmën për Ballin Kombëtar Demokrat në Republikën e Kosovës mund t’a bëni nga cilido shtet ku jetoni. Më poshtë po ju japim informacionet e duhura për transferimin e ndihmës ose pagesës së anëtarësisë në xhirollogarinë e subjektit Balli Kombëtar Demokrat.

Account with Institution: Raiffeisen Bank Kosovo

Rruga UÇK Nr. 51

BN (Beneficiary’s name): ORGANIZATA BALLI KOMBETAR DEMOKRAT – OBKD

Rruga Rexhep Krasniqi, Ndertesa 10 Hyrja 0
10000 Prishtinë

Prishtina, Kosovo
SWIFT code: RBKOXKPR

BCA (Beneficiary Customer Account): 1504070001145979

IBAN: XK05 1504 0700 0114 5979

Kostoja e anëtarësisë vjetore për shqiptarët që jetojnë dhe punojnë në vendet e BE-së, Zvicër, Danmimarkë etj. është 100 Euro.

Kostoja e anëtarësisë vjetore për shqiptarët që jetojnë në Republikën e Kosovës dhe janë në marrëdhënje pune është 12 Euro.

Numrat e telefonit kontaktues të Zyrës së Ballit Kombëtar Demokrat.
+38649378989, +38649733718

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Scroll to Top