AMBASADORI MOHAMED NABHAN, DREJTËSIA E ZOTIT ËSHTË NË ANËN E SERBËVE DHE PALESTINEZËVE

Në intervistat e tij për një numër të konsiderueshëm të gazetave serbe, ndër të tjera edhe për portalin “Srbija Danas”, ambasadori i institucioneve të autoritetit autonom palestinez në Beograd, Mohamed Nabhan, përveç lidhjeve emocionale të palestinezëve e arabëve me ish-Jugosllavinë, flet e shkruan edhe për marrëdhënjet vëllazërore të serbëve me popujt e Lindjes së Afërt. … Vazhdoni me leximin e AMBASADORI MOHAMED NABHAN, DREJTËSIA E ZOTIT ËSHTË NË ANËN E SERBËVE DHE PALESTINEZËVE