Sazan Papraniku, koordinator i kryesisë së Ballit Kombëtar Demokrat

Ambasada amerikane në Shkup porosi për qytetarët e saj për zgjedhjet e 11 dhjetorit

Në Maqedoni më 11 dhjetor do të mbahen zgjedhjet parlamentare. Derisa zgjedhjet e kaluara në Maqedoni kanë qenë të qeta, në këto zgjedhje janë të mundshme trazira të lidhura me zgjedhjet. Ambasada amerikane i bën thirrje të gjithë shtetasve amerikan të jenë të vetëdijshëm për ngjarjet lidhur me zgjedhjet e 11 dhjetorit dhe të shmangin tubimet te mëdha, protestat dhe mbledhi të tjera. Shtetasit amerikan duhet të ndjekin këshillat e funksionarëve lokal që janë përgjegjës për sigurinë e të gjithë vizitorëve në Maqedoni”, thuhet në njoftimin e ambasadës amerikane të publikuar në faqen e internetit.

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Scroll to Top