AKADEMI PËRKUJTIMORE ME RASTIN E PËRVJETORIT TË MASAKRËS SË TIVARIT

Nën përkujdesjen e Sekretariatit Koordinator të Ballit Kombëtar Demokrat në Mërgim, të dielen, më 04 mars 2018, duke filluar nga ora 14:00, në Zofingen të Zvicrës mbahet Akademia Përkujtimore për Masakrën e Tivarit.

Nuk është rastësi që SK i Ballit e ka përzgjedhur klubin Dardania në Zofingen si vend ku do të mbahet kjo Akademi. Klubi Dardania, në Zofingen të Konfederatës Helvetike, është shquar dhe dëshmuar si vatër e ngrohtë e atdhetarëve shqiptarë, në lokalet e të cilit diskutohen dhe miratohen ndihma të shumta për shqiptarët në vendlindje.

Të dashur bashkatdhetarë,

në emër të Sekretariatit Koordinator të Ballit Kombëtar Demokrat në Mërgim, ju mirëpresim në adresën:

KLUBI DARDANIA
Bleiche – Areal West, 4800 Zofingen

duke filluar nga ora 14:00 – 16:00

1 koment te “AKADEMI PËRKUJTIMORE ME RASTIN E PËRVJETORIT TË MASAKRËS SË TIVARIT”

  1. Masakra e Tivarit është e domosdoshme që të sqarohet me dokumente dhe dëshmi edhe të personave që janë akoma në jetë.
    Masakra e Tivarit dëshmon për genocidin e organizuar nga Josif Broz Tito.
    Tito është e domosdoshme të akuzohet për masakrën e Tivarit dhe masakrat e tjera të organizuara kundër shqiptarëve në trojet e tyre etnike, dëbimin, shkombëtarizimin etj.
    Padrejtësisht, Tito nuk është akuzuar akoma si kriminel dhe diktator.

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Scroll to Top