Abuzimi islamikëve me fëmijë shqiptar është vepër antikombëtare

Vite të tëra opinioni shqiptar i ka mbyllur sytë para një dukurie shumë shqetësuese. Abuzimi i hoxhallarëve dhe islamikëve tjerë me fëmijët shqiptar, vajza e djem, me rininë shqiptare, e ka kaluar çdo masë dhe nuk ka mbetur më asnjë arsye e vetme që heshtja të bëhet ligj.

Koha për veprim jo vetëm institucional, por edhe për angazhim të mirëfilltë të të gjitha forcave intelektuale kundër kësaj dukurie tejet shqetësuese. Nuk është kohë e heshtjes, por kohë e angazhimit me guxim e kurajo kundër kriminelëve që fshihen pas petkut fetarë.

Ne jemi shqiptar dhe nuk mund të pranojmë që klerikët tanë të luajnë të njëjtin rol sikurse klerikët e Serbisë gjatë historisë së tyre! Jo, jo dhe jo dhunës e manipulimit të masave përmes doktrinave në thelb antikombëtare.

Jo abuzimit të skajshëm me religjionin, kjo është thirrja jonë!
Jo shpërlarjes së parave të terrorit përmes BIK-ut, hoxhallarëve dhe ndërtimeve absurde të xhamiave pa kurrnjë shije!

E duam Kosovën shtet të shqiptarëve evropian, e jo shtet të abuzuesëve islamik!
Mjaft më, ne e duam paqen tonë, shtetin tonë dhe të ardhmen tonë evropiane!
Ne jemi shqiptar dhe për ne është mëse e qartë se nuk kemi e as nuk synojmë të ardhme islamike në kontinentin evropian!

Merreni hartën e religjioneve në dorë, analizojeni atë dhe kujt nuk i pëlqejnë mësimet që nxjerr prej saj, ja ku e kanë tokën e Shamit!

Rrugë të mbarë.

Abuzimi islamikëve me fëmijë të mitur!

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Scroll to Top