A JENI TË MENDIMIT QË BIK-u DHE KISHA E SERBISË DUHET TË SHPALLEN ORGANIZATA TERRORISTE NË REPUBLIKËN E KOSOVËS?

A JENI TË MENDIMIT SE BIK-u DHE KISHA E SERBISË DUHET TË SHPALLEN ORGANIZATA QË MBËSHTESIN TERRORIN DHE ZHDUKJEN E KOMBIT SHQIPTAR

View Results

Loading ... Loading ...
Foto 24 dhe 25. Ushtarët serbë duke i torturuar shqiptarët në Prishtinë gjatë vitit 1913
Foto 24 dhe 25. Ushtarët serbë duke i torturuar shqiptarët në Prishtinë gjatë vitit 1913