2017, VITI KUR DO TË PASTROHET BUKUR MIRË UÇK-ja DHE FARK-u

SHKRUAN: NAIM MIFTARI, ISH EPRORË I LARTË NË G2 TË UÇK-së

Viti 2017 do jetë viti kur do të pastrohet bukur mirë UÇK-ja dhe FARK-u nga mbeturinat sllave.
Viti 2017 do jetë viti kur do të bien maskat dhe mitet e rrejshme të luftes, vit kur do bien maskat e komandantëve e gjeneralëve të rrejshëm (pa asnjë ditë luftë).

Do t’u bien maskat edhe super heronjve, “trimave” që rrinin qindra kilometra larg fronteve të luftës, duke u dehur dhe pirë viski tërë ditën.

Viti 2017 do të jetë viti kur do bieën maskat e “liderve” spijun të shërbimeve sekrete serbe dhe sherbimeve të huaja e armiqsore (profiterët multimilonerë).

Viti 2017 do të jetë viti kur do bien maskat e profiterëve, vjedhësve të fondeve të luftës, vit kur u hiqen maskat disa politikanëve kriminel, që Kosovën e bënëë parajs kriminelësh, si vendor dhe po ashtu kriminel nderkombëtar; njerëz që vendin tonë e etiketuan si çerdhe të talibanëve, si Avganistani, Sirija e Iraku.

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Scroll to Top