Hapen zyrat e Ballit Kombëtar Demokrat

Sot në Prishtinë, afër përmendores së heroit të kombit Zahir Pajaziti janë hapur zyrat e Ballit Kombëtar Demokrat. Të gjithë të interesuarit për anëtarësim në subjektin tonë janë të mirëseardhur të na vizitojnë në adresën:

Rruga “Sylejman Vokshi” Nr. 60

Anëtarësimin te Organizata Balli Kombëtar Demokrat mund t’a bëni nga cilido shtet ku jetoni. Më poshtë po ju japim informacionet e duhura për transferimin e pagesës së anëtarësisë në xhirollogarinë e Organizatës Balli Kombëtar Demokrat.

Account with Institution: Raiffeisen Bank Kosovo

Rruga UÇK Nr. 51

BN (Beneficiary’s name): ORGANIZATA BALLI KOMBETAR DEMOKRAT – OBKD

Rruga Rexhep Krasniqi, Ndertesa 10 Hyrja 0
10000 Prishtinë

Prishtina, Kosovo
SWIFT code: RBKOXKPR

BCA (Beneficiary Customer Account): 1504070001145979

IBAN: XK05 1504 0700 0114 5979

Kostoja e anëtarësisë vjetore për shqiptarët që jetojnë dhe punojnë në vendet e BE-së, Zvicër, Danmimarkë etj. është 100 Euro.
Kostoja e anëtarësisë vjetore për shqiptarët që jetojnë në Republikën e Kosovës dhe janë në marrëdhënje pune është 12 Euro.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *